Hjallerup
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 4. august 2020

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 4. august 2020

DR1

00:05  

Miss Marple: En håndfuld rug
Miss Marple: En håndfuld rug Finansmanden Rex Fortescue bliver forgiftet og findes død med en håndfuld rug i lommen. Han bliver ikke den sidste i den velhavende familie, der dør en pludselig død, og snart blander en lille ældre dame ved navn miss Marple sig i kriminalkommissær Neeles efterforskning. Miss Marple: Julia McKenzie. Kriminalkommissær Neele: Matthew McFadyen. Mary Dove: Helen Baxendale. Instruktion: Charles Palmer.

01:40  

Kystvagten (31:68)
Kystvagten (31:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

02:25  

Bonderøven 2016 (12)
Bonderøven 2016 (12) Efter tomatplanterne er blevet knebet, tager Frank til Middelaldercentret i Nykøbing Falster for at følge et projekt med at brænde kalk i en åben ovn, som på toppen forsegles med grangrene og ler. Hjemme på Kastaniegården har Frank god nytte af sine løbe-ællinger, de spiser nemlig sneglene i køkkenhaven. I stueetagen høvles og skrues de sidste gulvbrædder på plads, med god hjælp af Alma.

02:55  

Hammerslag 2018 (2)
Hammerslag 2018 (2) Hvor meget kan man få for pengene, hvis man tager væk fra de største danske byer? Hammerslag tager i aften på boligrov i det vestjyske efter tre særdeles spændende villaer. Vi starter med at gætte prisen på en gennemistandsat liebhaverejendom i Varde fra slutningen af 1800-tallet. Herefter går turen til Ringkøbing, hvor vi skal se en villa fra 1961 med tagterrasse og kig til fjorden. Vi ender på en af Holstebros bedste beliggenheder, nemlig helt ned til Storå, hvor vores vært står klar med en moderne liebhaverejendom. Vært: Christian Degn

03:40  

Guld på Godset (7:10)
Guld på Godset (7:10) Guld på Godset besøger fem af Danmarks smukkeste slotte og godser, hvor nogle af landets dygtigste vurderingseksperter sætter pris og historisk perspektiv på danskernes medbragte klenodier og antikviteter. I denne uge besøger Guld på Godset Hvidkilde Gods på Fyn, og programmets vært Mette Bluhme Rieck vises rundt af Christian greve Ahlefeldt-Laurvig-Lehn. Han fortæller om, hvordan hans forfader, Johan Lehn, ved et tilfælde blev ejer af Hvidkilde Gods i 1700-tallet og om de tætte relationer mellem tjenestefolksfamilierne og Ahlefeldt-Laurvig-Lehn familien. Og så stiger spændingen, når tre professionelle opkøbere byder på danskernes medbragte skatte. De tre opkøbere byder hinanden op, hvorefter sælgeren skal beslutte, om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. I denne uge bliver opkøberne blandt andet præsenteret for noget gammelt kinesisk legetøj og tre figurer af træ, lavet af Otto P. Sendt første gang 28.07.14

04:40  

Spise med Price egnsretter II (2:6)
Spise med Price egnsretter II (2:6) Der serveres masser af god mad og godt humør i campingvognen, når James og Adam Price igen drager ud i landet og tilbereder egnsretter. Vi skal til Lolland Falster som både byder på andejagt, kalvedans, falsterske nonner og selvfølgelig bollemælk.

05:10  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:55  

Min have IV (6:7)
Min have IV (6:7) Heidi besøger haveprofessionelle med grønne fingre og blik for design. Steinar fjerner mos fra plænen. Dag byder på kold ærtesuppe.

06:35  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:30  

Når kvinder slår ihjel - Dødsbranden - ulykke eller planlagt
Når kvinder slår ihjel - Dødsbranden - ulykke eller planlagt

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:30  

Jorden - en menneskeskabt planet
Jorden - en menneskeskabt planet I 1972 tog astronaut Harrison Schmitt et historisk billede af Jorden fra rummet. Men siden det ikoniske billede, "Den blå kugle", er meget forandret. I dag beretter nuværende astronauter om store ændringer på Jorden. Tag med ud i rummet, og se, hvordan vi mennesker har omformet planeten, på godt og ondt, for at imødekomme vores behov for mad, vand, energi og sikkerhed.

01:20  

De forsvundne piger i Canada
De forsvundne piger i Canada Hundreder af kvinder forsvundet - og ingen gør noget! I de sidste 30 år er omkring 4.000 unge kvinder fra landets oprindelige befolkning forsvundet eller blevet myrdet. Stacey Dooley undersøger, hvorfor så få af mordene er opklaret, og hvorfor det brutale mord på to 15-årige piger ikke en gang blev til en nyhed i pressen.

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Når livet vender VII (2:8)
Når livet vender VII (2:8) Nogle gange ændrer livet sig og tager en anden retning. Det ufattelige sker, og den faste grund under vores fødder forsvinder. Journalisten Anja Kontor møder mennesker, der fortæller om dét, som forandrede alting for dem.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (14)
Søpapegøjernes ø II (14)

05:15  

Pingu (15)
Pingu (15)

05:20  

Masha og Bjørnen (17)
Masha og Bjørnen (17) Dagens helt i skysovs

05:30  

Ramasjang Mysteriet III (8)
Ramasjang Mysteriet III (8) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (22)
Ernest & Celestine (22)

06:20  

Bamselægen - Infektion (7)
Bamselægen - Infektion (7) Bamselægen Sandra får i dag besøg af Sigga Lou og bamsedukken Lulu. Lulu er uheldigvis blevet skubbet ud af sengen af de andre bamser, og har fået et sår på benet. Det kræver lidt mere end at blive pustet på, men heldigvis er Sandra specialist i syge bamser. Sigga Lou og Sandra undersøger Lulu, men afbrydes undervejs af Professor Allan, som har en masse at fortælle om bakterier. Er det mon bakterier, der har gjort Bamsedukken Lulu syg?

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Gurli Gris II (39)
Gurli Gris II (39) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (40)
Gurli Gris II (40) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:10  

Simon
Simon

07:20  

Morgensang med Ramasjang | Alma Agger og Motor Mille
Morgensang med Ramasjang | Alma Agger og Motor Mille Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:30  

Miffys helt egen film
Miffys helt egen film Tegnefilm med danske stemmer. Mor og Far Kanin tager Miffy og hendes sjov-elskende venner med i Zoo til en overraskelses-skattejagt, hvor de møder en masse dyr, får øver tal og farver, og synger sjove sange.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (58)
Vidundervovsen Vaffel (58)

 
DR1

10:00  

Morgensang med Ramasjang | Alma Agger og Motor Mille
Morgensang med Ramasjang | Alma Agger og Motor Mille Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

10:10  

Vores planet 2 (5:6)
Vores planet 2 (5:6) En fjerdedel af alt land er dækket af græs, der ernærer store dele af verdens dyreliv, der enten lever af græs eller selv er byttedyr for rovdyr. Dyrene på sletterne må til gengæld for den gavmilde fødeadgang døje med nogle af klodens mest barske klimaskift, hvis de vil overleve. Den asiatiske saigaantelope og den brasilianske kæmpemyresluger har ligesom alle andre drøvtyggere på forskellig vis tilpasset sig de ekstreme forhold.

11:10  

Victoria II (2:10)
Victoria II (2:10) Prins Albert fascineres af den kvindelige matematiker Ada Lovelace. Det kaster Victoria ud i et følelsesmæssigt stormvejr. Den unge monark mærker skinsygen gnave, og hun kommer ikke i bedre humør, da hun opdager, at hun er blevet gravid igen. Er det hendes skæbne at tilbringe al sin tid i børneværelset?

DR2

09:00  

Husdrømme (7:8)
Husdrømme (7:8) Abbe og Maria er trætte af at bo i lejlighed i storbyen. Derfor har de købt en gammel skole lige udenfor Malmø. Her ønsker de at bo og lave hele stueetetagen om to store atelierer. Men når et hus er over 100 år gammelt, byder det på mange overraskelser, og mange af dem viser sig at være virkelig ubehagelige.

10:00  

Din lunefulde og forræderiske hukommelse
Din lunefulde og forræderiske hukommelse Vores hukommelse er ustabil og lunefuld - og fungerer ikke som et videokamera. Tværtimod viser nye neurovidenskabelige opdagelser, at den kan påvirkes på mange måder og bedrager os. Og i dag kan forskere endda manipulere med vores mest dyrebare minder. Bør vi være foruroligede over disse opdagelser? Er alle minder falske? Og Hvorfor fordrejer vores hjerne sandheden?

10:55  

Fryden ved data - big data!
Fryden ved data - big data! Big data er det nye sort. Alle vil have dem, alle vil bruge dem - og rigtig mange er bekymret over det. Den britiske matematiker, Hannah Fry, mener tvætimod, at data er vejen til information, indsigt og visdom. Fry fortæller om, hvad de mange data kan bruges til, og om pionererne bag big data, mænd som matematikeren Claude Shannon, som ingen af os har hørt om, men som egenhændigt lancerede informationsalderen!

11:55  

Arkitektens sommerhus (2:6)
Arkitektens sommerhus (2:6) Einar Hagem er en af Norges førende sommerhus-arkitekter. Hans udgangspunkt er, at bygningen skal følge landskabets linjer og falde i ét med naturen. Vi besøger Einar Hagem i hans eget fritidshus i Bamble - et hus, han oprindeligt tegnede til sine forældre, lige efter han var færdig med sin arkitektuddannelse.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (13)
Flaskepost fra Stillehavet II (13) Et nyt land med nye mennesker. Vi møder magikere i junglen, og rejser op til en elv. Rejsen er slut. Farvel.

09:20  

Min lille hund Mester (3)
Min lille hund Mester (3) Det er blevet efterår, det regner og er koldt udenfor, så Thomas holder sig helst inden døre. Men Mester derimod elsker at lege rundt i de nyfaldne brune blade og kan ikke forstå hvorfor Thomas ikke vil leje med. Mester sjasker ind i huset med våde og beskidte poter, og synes ikke at Thomas forstår sig på dyr. Men mennesker har altid fortalt historier om dyr siger Thomas, og så fortæller han Mester historien om aben og skildpadden.

09:27  

Hunden Ib - gynger højt
Hunden Ib - gynger højt

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:55  

Didrik Drage (43)
Didrik Drage (43)

10:05  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

10:20  

Junglebogen (11)
Junglebogen (11)

10:30  

Kasper og Sofie II (2)
Kasper og Sofie II (2) Sofie mister sin første tand, og hun er ellevild, da tandfeen kommer. Maria tager Sofie med til tandlægen. Kasper og Løveungen tager med for at støtte. Tandlægen kan se, at Sofie har været lidt doven med tandbørstningen, og han opdager, at der er et hul.

10:45  

Quizdyrene II (10) - Æslet Pépe
Quizdyrene II (10) - Æslet Pépe Dagens quizdyr er æslet Pépe. Egentlig skulle Stefan have quizzet med en hest ved navn Drabant, men han sprang fra i sidste øjeblik. Heldigvis går Pépe med til at quizze i stedet for Drabant, selvom Pépe selv er lidt usikker på om han er god nok til at være med. Pépe får nu fem spørgsmål om giftige dyr og chancen for at vinde en flot præmie. Det viser sig, at han er bedre til at quizze end han selv gik og troede. Men han må alligevel bruge sin livline og ringe til sin fætter i Mexico, for at få hjælp til et af spørgsmålene.

10:55  

Onkel Rejes sørøvershow II (10)
Onkel Rejes sørøvershow II (10) Dr. John har kidnappet Carls storesøster Dagmar for at koge hende om til skønhedscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en Super Puster 2000, Mor Karens luftskib og en tur til både Fyn og Det Røde Hav. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

11:10  

Sprinter Galore IV - Pizza (2)
Sprinter Galore IV - Pizza (2) Livas far har et pizzeria, og Liva vil hjælpe ham med at lave pizzaer - men ovnen er i stykker. Sprinter lander sit rumskib og kan da hurtigt lige fikse sådan en smule ovn for hende; men måske fikser han den faktisk for godt?

11:25  

Bella, Boris og Berta (1:3)
Bella, Boris og Berta (1:3) Bella bliver forelsket i Boris. Det er besværligt at være forelsket i een, som kun tænker på at blive god til at spille fodbold. Selv om veninden Berta gør alt, hvad hun kan for at hjælpe Bella med kæresteriet, så finder Bella ud af, at det er bedre at have to venner i stedet for een kæreste. Bella: Benedikte Mauritzen. Boris: Gustav Hintze Holm. Berta: Cecilie Eltebo Askebøl. Manuskript: Hanne Willumsen. Instruktion og producer: Anette Tony Hansen.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vores tis bliver rødt, når vi spiser rødbeder? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger et meget træt dovendyr og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det lykkes dovendyret Otto Onsdagslort at finde lortetyven.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Nak & Æd - Fiskeri med moderne grej
Nak & Æd - Fiskeri med moderne grej Et kort udklip fra Danmark. Jørgen og Nikolaj skal på jagt efter en aborre og deres hjælper har fuldstændig meget moderne grej med til at hjælpe dem.

12:20  

Bonderøven 2016 (13)
Bonderøven 2016 (13) Kastaniegårdens ribsbuske har både røde og hvide bær, og Alma hjælper til som smagsdommer for at finde ud af, hvilken slags der er bedst. Frank kæmper med at holde løbeænderne i haven, hvor de skal spise sneglene. Og så forlades Kastaniegården for at overvære kalkbrændingen på Middelaldercentret ved Nykøbing Falster.

12:50  

Guld på Godset (8:10)
Guld på Godset (8:10) Guld på Godset besøger fem af Danmarks smukkeste slotte og godser, hvor nogle af landets dygtigste vurderingseksperter sætter pris og historisk perspektiv på danskernes medbragte klenodier og antikviteter. I denne uge besøger Guld på Godset Hvidkilde Gods på Fyn, og programmets vært Mette Bluhme Rieck vises rundt af Christian greve Ahlefeldt-Laurvig-Lehn. Han fortæller om de tidligere ejere af Hvidkilde og arvefølgen på godset. Og om stormen i 1967, som var årsag til, at Christians far kom i økonomiske problemer. Og så stiger spændingen, når tre professionelle opkøbere byder på danskernes medbragte skatte. De tre opkøbere byder hinanden op, hvorefter sælgeren skal beslutte, om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. I denne uge bliver opkøberne blandt andet præsenteret for en gammel dirigentklokke og fire portrætter, der er lavet af voks. Sendt første gang 04.08.14

13:50  

Hammerslag 2018 (3)
Hammerslag 2018 (3) Hammerslag tager i aften på tur rundt i de forskellige brokvarterer i vores hovedstad. Priserne er længe bare steget og steget i Danmarks største byer, og dét kan også ses på købsaftalerne på boligerne, der bliver solgt i København. I aften skal hold øst og vest finde den rigtige pris på en flot, nyrenoveret lejlighed på hippe Vesterbro, en lillebitte studielejlighed på trange Nørrebro og ikke mindst en herskabelig perle i ambassadekvarteret på Østerbro. Vært: Christian Degn

14:35  

Spise med Price egnsretter II (4:6)
Spise med Price egnsretter II (4:6) I Sønderjylland har de nogle af landets skønneste egnsretter. Honningkager i Christiansfeldt, gås og surkål i grænselandet og selvfølgelig Wienerkringle i Ribe. James og Adam Price farer også vild i et militært øvelsesterræn og lokker en hel flok gæs ud i en regulær dødsmarch.

DR2

12:25  

Arkitektens sommerhus (3:6)
Arkitektens sommerhus (3:6) Carl-Viggo Hølmebakk er en af Norges mest prisvindende arkitekter. Han skræddersyer sine sommerhuse til naturen, og indretter rummene med gammelt træ, der formes til perfektion og i samspil med limtræ, beton og glas. Vi besøger Carl-Viggo Hølmebakk i hans eget sommerhus, hvor han har tilbragt alle sommerferier i over 50 år.

12:55  

Historiske haver i Norden (2:6)
Historiske haver i Norden (2:6) Glorup Herregård Det er snart 300 år siden, at de første træer slog rod i Glorups herregårdshave. Men tiden slidt på haven, der er et af de fineste eksempler på europæisk havekunst på dansk jord. Nu er det atter tid til at tænke nye og store tanker i den gamle have. Sendt første gang 08.04.12

13:25  

Historiske haver i Norden (3:6)
Historiske haver i Norden (3:6) Den smålandske herregård Huseby Mange yngre herregårdshaver er gået til i løbet af de seneste 100 år. Få har set værdien i så unge historiske haver. Men takket være et løfte mellem mor og datter om ikke at forandre noget og bevare alt, som det var, kan man i dag opleve, hvordan herregårdshaven i Huseby så ud omkring år 1900. Sendt første gang 15.04.12

13:55  

Mig og 60'erne: Hjemmet
Mig og 60'erne: Hjemmet Tag med en nostalgisk rejse når en række markante danskere åbner op for deres private fotoalbum fra 60'erne; årtiet hvor de gik fra børn til voksne. Det var også årtiet hvor danskerne blev rige, de unge siger fra og mødrene forlader køkkenet og nogle sågar familien. I dette afsnit går vi tættere på et 60'er hjem, i det årti hvor vi flytter fra kolde små arbejderhjem til moderne boliger med mere plads. Mange af de penge vi pludselig tjener bliver brugt på hjemmet. Teenagerne får deres egne værelser, mor får køleskab, far bil og vor tids største forbrugsfest begynder. For første gang i historien flytter de unge hjemmefra - ikke for at blive gift, men fordi de vil leve deres eget liv. Mød Ole Henriksen, Bille August, Vibeke Windeløv, Johnny Reimar, Gun Britt Zeller, Maria Stenz, Kirsten Norholdt og Leif Davidsen. Sendt første gang 15.03.2017

14:25  

Mig og 60'erne: Fritid
Mig og 60'erne: Fritid Tag med en nostalgisk rejse når en række markante danskere åbner op for deres private fotoalbum fra 60'erne; årtiet hvor de gik fra børn til voksne. Det er også årtiet hvor danskerne bliver rige og moderne, de unge siger fra. Det samme gør kvinderne og verden bliver større. I dette afsnit undersøger vi ungdomslivet i 60'erne. Det er et årti, hvor de unge bliver kritiske overfor deres forældre. De indser at mor og far ikke altid har ret. Velstanden i samfundet giver dem frihed til at vælge selv. P-pillen kommer, hvilket gør at du pludselig kan have sex uden angst for graviditet og uden at skulle gifte dig. Det er årtiet hvor ungdommen bliver magtfuld. Mød Ole Henriksen, Bille August, Vibeke Windeløv, Johnny Reimar, Gun Britt Zeller, Kirsten Norholdt og Leif Davidsen. Sendt første gang 22.03.2017

14:55  

Slavenation Danmark (1:3)
Slavenation Danmark (1:3) Dansk historieserie fra 2017 Der er dele af Danmarkshistorien, som vi helst vil glemme. Mørke kapitler fyldt med ekstrem menneskelig lidelse og skabelsen af enorm rigdom. I det her program undersøger vært Cecilie Nielsen, hvordan danskernes hang til sukker var med til at skabe et dystert kapitel i Danmarkshistorien. Nemlig, hvordan vi blev en nation med slaver. Sendt første gang 15.11.2017

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne II (5)
Ramajetterne II (5) Der er travlhed i lufthavnen, og når selveste Onkel Reje skal ud at rejse, skal han naturligvis have VIP-behandling. Alle får spændende opgaver undtagen Flummer, der udtænker en drilsk plan.

12:45  

Morten Skildpadde II (10)
Morten Skildpadde II (10)

13:10  

Kika og Bob (5)
Kika og Bob (5) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Tree Fu Tom (1)
Tree Fu Tom (1)

13:45  

Hr. Skægs hotel - Rummanden (1)
Hr. Skægs hotel - Rummanden (1) Hr. Skæg ser et mærkeligt væsen træde ind i receptionen. Men det viser sig at være en rar russisk rummand. Han er løbet tør for mad og savner nogle at snakke med. Hr. Skæg lærer at lave space food, og rummanden er glad for at have nogen at spise sammen med.

14:00  

Byttebiksen (2)
Byttebiksen (2) Lotte vil gerne have, at hendes dukke, Georg, skal passe biksen i dag. Desværre har Georg det bare med at rode sig ud i noget ballade. Tinke, Vitus og Alma kigger forbi Byttebiksen, og Rosa er med den dessertglade Vitus hjemme for at se, hvordan han gør, når han laver én af sine lækre desserter.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:05  

Miss Marple: Spil med spejle
Miss Marple: Spil med spejle For at berolige sin gamle veninde Ruth tager miss Marple til Stonygates, hvor Ruths søster Carrie-Louise bor sammen med sin tredje mand, Lewis. Huset er omdannet til opdragelsesanstalt for unge kriminelle, og volden synes at lure under overfladen. Skud bliver affyret i et mørkt rum, men ofret bliver fundet et helt andet sted. Miss Marple må igen på arbejde. Miss Marple: Julia McKenzie. Ruth Van Rydock: Joan Collins. Lewis Serrocold: Brian Cox. Instruktion: Andy Wilson.

16:40  

Victoria II (3:10)
Victoria II (3:10) Utilfredsheden blandt de fattige vokser, og Victoria beslutter at holde kostumebal for at hjælpe silkevæverne i Østlondon. Det er en plan, der giver bagslag. Den spektakulære begivenhed udstiller blot dronningen som naiv og gør hende til mål for både parlamentets og folkets vrede.

17:30  

Familien Löwander II (8:10)
Familien Löwander II (8:10) 1962. I fem år har Calle og Nina lavet tv sammen, og det slider på deres forhold. Gustaf og Astrid har fundet en ny ledestjerne i deres liv. Samtidig dukker køkkenchefen Backa op som gæst i restauranten - kan han og Helga blive forsonet? Angelo er blevet hovmester, men trues på ny af Ragnarsson.

DR2

15:20  

Glemte forbrydelser - et mord der ryster Stockholm
Glemte forbrydelser - et mord der ryster Stockholm Livet for barndomsvennerne Herman og Gustaf former sig fra starten meget forskelligt, og som voksne får den ene tegnebogen fuld af penge, den anden kan knap forsørge sig selv - og så sker der i 1901 et mord i Stockholm, der ryster byen! Nordvision fra Sverige.

15:30  

Gæsten og Hesten - Melvin og Feldthaus pukler på Gram Slot
Gæsten og Hesten - Melvin og Feldthaus pukler på Gram Slot Melvin Kakooza og Christine Feldthaus har været tvunget i karantæne i ugevis. Nu er de endelig sluppet fri, og de længes efter at gøre noget, der giver mening for andre - og dem selv. Derfor har Melvin padlet Christine til Gram. Her hjælper det muntre makkerpar til i marken, stalden, restauranten og stuerne på Gram Slot. Og de stikker også af til Gram Lergrav, hvor fossiler venter på at blive afsløret, efter at have holdt sig skjult i flere millioner år.

16:30  

Gold
Gold Kenny Wells har kørt sin fars firma i sænk, men han har ikke opgivet drømmen om at blive rig. Sammen med geologen Michael Acosta rejser han til Indonesien i håb om at finde guld i junglen. Utroligt nok lykkes det makkerparret at gøre årtiets største guldfund. At finde guld er svært - men at beholde det er mindst lige så vanskeligt. Snart er Wells belejret af griske politikere og luskede bankfolk, der alle ønsker at få en bid af kagen. Kenny Wells: Matthew McConaughey. Michael Acosta: Édgar Ramírez. Kay: Bryce Dallas Howard. Instruktion: Stephen Gaghan.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (9)
Gurli Gris VII (9)

15:15  

Gurli Gris VII (10)
Gurli Gris VII (10)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Balletdrenge

16:35  

Paw Patrol (4)
Paw Patrol (4) Vovse boogie + Vovser i tågen

17:00  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil og Alfred har fanget en hel balje fuld af krebs, og Emil er spændt på at se, hvor glad hans far vil blive.

17:30  

Bamselægen - Byld og feberkrampe (11)
Bamselægen - Byld og feberkrampe (11) Lær alt om kroppen og slip af med angsten for læger og hospitaler. Bamselægen Sandra tager sig af alle bamser i hele landet, der er syge eller kommet til skade.

17:50  

TV AVISEN for dyr - Kødbenstyven (11)
TV AVISEN for dyr - Kødbenstyven (11) Hvorfor er dovendyr så dovne? Nyhedsværten Pjuske håber at få svaret, når hun taler med det søvnige dovendyr Paula. Hunden Buller er meget ked af det. Han har nemlig fået stjålet sine kødben af en listig kødbenstyv. Stefan besøger Buller, for at opklare hvem tyven er. Elefanten Elton synger sin egen version af "En elefant kom marcherende" og så er der fundet hele to nye deltagere til Dyrenes MGP, nemlig Gitte og Henning, som synger "Skrål hvis du' en ål".

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Guld til Danmark - Mads og Rasmus' OL-triumf (2:3)
Guld til Danmark - Mads og Rasmus' OL-triumf (2:3) OL i London 2012. Det er tredje gang roerne Mads Rasmussen og Rasmus Quist er til OL. De har aldrig prøvet at stå øverst på podiet med guldmedaljen om halsen, men denne gang skal det lykkes. På det olympiske rostadion følger begge roers familier kampen for at opfylde en årelang drøm om den største triumf.

20:30  

Mesterlære - skuespil med Paprika Steen (6:6)
Mesterlære - skuespil med Paprika Steen (6:6) Med tre Robert Priser og fire Bodil Priser har Paprika mere end én gang slået sit navn fast på den danske skuespil scene. Nu viser hun lidt af magien bag alle hendes roller. I Mesterlære viser Michael Kvium, Rasmus Kofoed, Tim Christensen, Naja Munthe & Bjarne Reuter de tips og tricks, der har ført dem helt til tops indenfor deres felt.

DR2

18:20  

Vold og bander i Chicago
Vold og bander i Chicago Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Komikeren W. Kamau Bell rejser gennem USA og udforsker alle hjørner af landet og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Chigacos indbyggere reagerer med frygt, raseri og sorg over byens høje mordrate. Volden er især koncentreret i de sorte bydele, og Kamau forsøger at skelne mellem myter og fakta i den banderelaterede vold.

19:00  

Vilde hoteller: Marokko
Vilde hoteller: Marokko Dansk reportageserie fra 2016 Trendeksperten Mads Arlien-Søborg undersøger, hvad den vilde og unikke hoteloplevelse giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag handler hotelluksus nemlig om oplevelser, vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold.. Denne gang er han rejst til Marrakech for at besøge et moderne riad-hotel bygget af lokale håndværkere og indrettet med traditionelt design. Sendt første gang 12.05.2016

19:30  

Vilde hoteller: Israel
Vilde hoteller: Israel Dansk reportageserie fra 2016 Trendeksperten Mads Arlien-Søborg undersøger, hvad den vilde og unikke hoteloplevelse giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag handler hotelluksus nemlig om oplevelser, vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Denne gang går turen til Israel for at besøge et hotel, hvor omdrejningspunktet er kunst, og hvor hotellet er resultatet af en 85-årig kvindes vision. Sendt første gang 19.05.2016

20:00  

Det caribiske eventyr (1:3)
Det caribiske eventyr (1:3) Caribien består af tusindvis af øer med tropisk klima, masser af hvide sandstrande omkranset af palmer, og med hver sin historie, kultur og dyreliv. Simon Reeve begynder sin rundrejse på øen Hispaniola med de to vidt forskellige stater, Den Dominikanske Republik, der tiltrækker tusindvis af turister hvert år, og et af verdens fattigste lande, Haiti.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Pax' jordiske eventyr II (4:10)
Pax' jordiske eventyr II (4:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den skøre planet Jorden. I rækkehuset bor venlige jordboere, som ikke har nogen anelse om, at Pax vender op og ned på deres hjem. Den sure dame byder på snus, Pax mister alle sanser, og den flinke gamle mand ser overjordiske vækster spire midt i al kaoset.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene II (48)
Pyjamasheltene II (48)

18:50  

Wild Kratts IV
Wild Kratts IV

19:15  

Zorro (6)
Zorro (6) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VIII (8)
Svampebob Firkant VIII (8)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Jagten på Sveriges farligste pyroman (4:6)
Jagten på Sveriges farligste pyroman (4:6) Efter de tre års fængsel - for brandstiftelsesforsøgene i Dalarna - tager Daggryspyromanen igen sydpå. 2. juli 2008 rammes Simrishamn pludselig af flere uforklarlige brande den samme morgen. Politiet mistænker Daggryspyromanen, fordi han er set i området, og anholder ham. Men uden konkrete beviser kan politiet ikke tiltale ham for brandene - og må henlægge sagerne.

21:55  

Maria Wern: Drømmen førte dig på afveje (1:2)
Maria Wern: Drømmen førte dig på afveje (1:2) Vicekriminalkommissær Maria Wern forsøger at stoppe et slagsmål, men bliver selv overfaldet. Senere findes en kvinde myrdet tæt på overfaldsstedet. For Maria bliver det starten på en frustrerende sag. For hverken naboer eller andre potentielle vidner har tilsyneladende lyst til at hjælpe politiet.

22:40  

Maria Wern: Drømmen førte dig på afveje (2:2)
Maria Wern: Drømmen førte dig på afveje (2:2) Vicekriminalkommissær Maria Wern jager Linn Bogrens morder. Det er en frustrerende sag, for ingen af de potentielle vidner har tilsyneladende lyst til at hjælpe politiet. Og snart slår morderen til igen.

23:25  

Alene i vildmarken USA III (5:12)
Alene i vildmarken USA III (5:12) Det sydamerikanske Patagoniens barske landskab danner ramme om det amerikanske overlevelseseksperiment Alone. Sulten begynder nu for alvor at melde sig hos de sidste deltagere. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

DR2

21:00  

Dokumania: Davids dæmoner
Dokumania: Davids dæmoner David har fået tatoveret dæmontænder i ansigtet præcis det samme sted som hans far fik skåret væk efter en kæbekræftoperation. Kræften tog livet af faren, der efterlod det sidste af en kæmpe arv til David, en arv der har været skyld i at familien er blevet splittet, af druk og pengestridigheder. På sit dødsleje indtalte faderen beskeder på en diktafon til David, da han var bange for, at pengene skulle få den samme negative indflydelse på Davids liv, som de havde fået på hans. I programmet fortæller David sin historie og vi er med ham på en rejse til Colombia.

22:00  

Alt forladt - Taarbæk fort
Alt forladt - Taarbæk fort Dansk dokumentar fra 2013 Et sted i Dyrehaven ligger et glemt og forladt militært fort, som ingen har været inde i over 40 år. Myterne fortæller, at fortet er fyldt med gamle militære køretøjer. De to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff udforsker forladte steder og fotograferer dem, men her er de nødt til at få hjælp af en rendegraver, fordi der skal graves otte meter ned for at finde indgangen. Tilrettelæggelse: Morten Steenstrup Sendt første gang 08.01.13

22:15  

DR2 bringer historien ud
DR2 bringer historien ud Rane Willerslev, Adam Holm og Mie Ellekilde kommer med historie-anbefalinger til dig - optaget på deres egen mobil.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Vores gener - Historien bag videnskaben (2:4)
Vores gener - Historien bag videnskaben (2:4) Kan man undgå sygdomme? Banebrydende eksperimenter afslører, at man ved at redigere i DNA- koden kan kurere arvelige sygdomme som seglcelleanæmi og Huntingtons. Men vil forskerne gå over grænsen og ændre i det, der gør os til dem, vi er?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:10  

Miss Marple: Mord er let
Miss Marple: Mord er let I et tog møder miss Marple den aldrende miss Pinkerton, der betror hende, at hun er på vej til Scotland Yard for at anmelde en morder, som allerede har myrdet flere personer i landsbyen Wychwood-under-Ashe. Senere læser miss Marple, at miss Pinkerton er død i en tragisk ulykke, før hun nåede at foretage sin anmeldelse. Nu er det op til miss Marple at afsløre morderen. Miss Marple: Julia McKenzie. Honoria Waynflete: Shirley Henderson. Henry Wake: Steve Pemberton. Instruktion: Hettie Macdonald.

01:45  

Kystvagten (32:68)
Kystvagten (32:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

02:30  

Bonderøven 2016 (13)
Bonderøven 2016 (13) Kastaniegårdens ribsbuske har både røde og hvide bær, og Alma hjælper til som smagsdommer for at finde ud af, hvilken slags der er bedst. Frank kæmper med at holde løbeænderne i haven, hvor de skal spise sneglene. Og så forlades Kastaniegården for at overvære kalkbrændingen på Middelaldercentret ved Nykøbing Falster.

03:00  

Hammerslag 2018 (3)
Hammerslag 2018 (3) Hammerslag tager i aften på tur rundt i de forskellige brokvarterer i vores hovedstad. Priserne er længe bare steget og steget i Danmarks største byer, og dét kan også ses på købsaftalerne på boligerne, der bliver solgt i København. I aften skal hold øst og vest finde den rigtige pris på en flot, nyrenoveret lejlighed på hippe Vesterbro, en lillebitte studielejlighed på trange Nørrebro og ikke mindst en herskabelig perle i ambassadekvarteret på Østerbro. Vært: Christian Degn

03:45  

Guld på Godset (8:10)
Guld på Godset (8:10) Guld på Godset besøger fem af Danmarks smukkeste slotte og godser, hvor nogle af landets dygtigste vurderingseksperter sætter pris og historisk perspektiv på danskernes medbragte klenodier og antikviteter. I denne uge besøger Guld på Godset Hvidkilde Gods på Fyn, og programmets vært Mette Bluhme Rieck vises rundt af Christian greve Ahlefeldt-Laurvig-Lehn. Han fortæller om de tidligere ejere af Hvidkilde og arvefølgen på godset. Og om stormen i 1967, som var årsag til, at Christians far kom i økonomiske problemer. Og så stiger spændingen, når tre professionelle opkøbere byder på danskernes medbragte skatte. De tre opkøbere byder hinanden op, hvorefter sælgeren skal beslutte, om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. I denne uge bliver opkøberne blandt andet præsenteret for en gammel dirigentklokke og fire portrætter, der er lavet af voks. Sendt første gang 04.08.14

DR2

00:00  

Status p.t. - med Huxi Bach
Status p.t. - med Huxi Bach Det er hårdt at følge med i nyhedsstrømmen. Og med corona er det blevet endnu sværere bare at huske hvilken dag det er. Nu tager Huxi Bach dig i hånden en gang om ugen og fortæller, hvad status er pt. både globalt og lokalt. Hvad sker der i Wuhan? Hvad sker der i Vojens? Der vil blive givet kærlige lussinger med satirens våde handske til dem der fortjener det

00:15  

Milliardærens vilde ballon-eventyr
Milliardærens vilde ballon-eventyr I 1984 beslutter den britisk musikmogul, Richard Branson, at grundlægge sit eget flyselskab og give British Airways kamp til stregen. Med kun et fly og et minimalt marketingsbudget indser han hurtigt, at kun et spektakulært reklamestunt kan redde flyselskabet. Han allierer sig med verdens mest erfarne ballonskipper, svenskeren Per Lindstrand, for at krydse Atlanterhavet i en ballon.

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, HJALLERUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0804105909